Veu fina i fallera

la columna setmanal d'un faller que parla, opina i no te la veu massa fina.

Alegria versus fracàs

És moment de pensar en les que no ho han aconseguit, és moment de ser solidari amb les que no han pogut passar el tall.

L’alegria va per barris i, ara ens toca a nosaltres! El 100% de les candidates que Borrull Socors presentava a Fallera Major de València ha eixit preseleccionada, ha superat el tall. I dic el 100% perquè només es presentava la nostra Fallera Major del 2018.

Si Cristina s’haguera quedat fóra, esta columna seria la típica del que plora quan ha perdut. Per això, ara em fique en la pell de les que han quedat descartades, que s’ho mereixien igual o més que la resta i, que per esta fórmula sempre hi hauran vençudes.

Ja he manifestat en més d’una ocasió que d’este mercat de ramaderia, hauríem d’exceptuar les infantils. No suporte les llàgrimes de les xiquetes que hui estaran vessant. Mai entendré un concurs de bellesa entre xiquetes menors de 14 anys… és simple i pedagògicament intolerable!!! Podeu llegir “Pare, jo que he fet mal“, ara fa 9 anys

De les majors, tant de bo fóra normal, encara que són majors d’edat i han triat lliurement participar en este circ, hui tampoc entendran el perquè s’han quedat sense la possibilitat de viure uns privilegis dins d’este món faller, abans de saber si representaran, o no, les falles del 2019.
Em queda la tranquilitat que totes han assumit les regles del joc i, en un no res, tot això serà anècdota que contar, encara que alguna serà una anècdota agra…

No comments yet»

Deixa un comentari