Veu fina i fallera

la columna setmanal d'un faller que parla, opina i no te la veu massa fina.

Incidències

Una incidència es tot el que passa fóra del normal funcionament o també és la circumstància o succés secundari que ocorre en el desenvolupament d’un negoci, però que pot influir en el resultat final. Així, la comissió d’incidències ha d’avaluar els recursos i reglament ha de vetlar pels possibles casos extraordinaris de les comissions falleres.

Més enllà de les funcions de la comissió, que venen reglamentades pel mateix reglament faller, ja fa temps!!!, el que més m’agrada en diferència, és la seua composició, que junt a l’elecció del jurat de la Fallera Major, és l’única on la participació activa de l’Assemblea de presidents està present.

Les comissions de treballs, en qualsevol organització, sempre han sigut el referent de participació, vist que la delegació de les atribucions pròpies dels responsables de la festa a unes persones, que prenen consciència, és el màxim exponent de l’acció del poble. Però, sense ser massa progre, que no estan el temps per a molt, la responsabilitat de la comissió de recursos que l’assemblea els diposita és de les coses que més m’han satisfet en la meua etapa de president de falla.

Ha de ser dur, avaluar als seus companys que han fet alguna cosa que s’ha eixit del recte fill de Junta Central, però és de veritat que cal que siguen els mateixos companys els que ho jutgen, encara que l’última paraula la té l’assemblea de presidents, perquè son els que millor poden analitzar el que ha ocorregut.

Si el sistema funciona, o almenys venim repetint-lo any rere any, perquè no aplicar-lo a més decisions quotidianes de la vida fallera?, perquè no fer més comissions, encara que consultives, d’altres temes on els presidents participen més activament?

Cal agrair als voluntaris que han volgut formar part de la comissió de recursos i reglament i desitjar-los, als seleccionats sort per poder analitzar en justícia tot el que passe per les seues mans.

Sort i gràcies!!!!

Un faller que no calla, opina i no té la veu massa fina.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: