Veu fina i fallera

la columna setmanal d'un faller que parla, opina i no te la veu massa fina.

Estic nerviós

Hui finalitza el termini per entregar les candidatures al premis GRANDE a la solidaritat fallera, el dijous és l’últim dia per portar el ninot a l’exposició, d’ací no res has d’entregar el llibret, si vols entrar en els diferents concursos has d’estar atent. I tot això, em provoca un estrès de barbaritat.

I clar, he de fumar, és la droga que em tranquil·litza i em fa pensar que arribaré a temps per entregar-lo tot. Som una comissió modesta però, que volem participar en tot, perquè és la forma que et vegen i per poder optar al palet i les nostres Falleres Majors estén contentes.

A més, si no entregues el ninot, no entres a concurs de falla, encara que pot ser el teu ninot de l’exposició el col·loquen a l’estant de baix i en un racó. Jo de veres que necessite fumar.

Però clar, en tanta i tanta prohibició del ZP, no podem fumar en els espais públics des del 2005. Hem d’eixir de l’oficina per fumar i relaxar-nos. Ni als casals, que ja hi han que no es permet fumar perquè n’hi ha gent que el molesta el fum. I els dels petards?

Sempre podem fumar al carrer, a casa i inclús a Junta Central Fallera. L’altre dia, imagine serà sempre així, vaig anar a resoldre unes qüestions i mira, es pot fumar sense problemes. I clar, et relaxes, entregues el que entregues ja no patim d’extres, pots fumar dins.

Això deu ser perquè l’edifici no deu ser municipal, o que no és un lloc públic o de pública concurrència, no? O que ningú ens ha vist fumar pels despatxos, o que el fum és paregut al de la pólvora o al del monument cremat-se, no?

Quin estrès, cal entregar-lo tot a febrer i damunt el cap de setmana ple de presentacions en llocs que tampoc podem fumar…

Un faller que parla, opina i no té la veu massa fina.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: