Veu fina i fallera

la columna setmanal d'un faller que parla, opina i no te la veu massa fina.

Bon 2009

Fa només 4 dies que no puc veure els anuncis i ja tinc morrinya de veure’ls. Tu saps lo que era esperar que arribarà un intermedi de la sèrie preferida? El temps que et donava per poder anar a escurar, connectar-te a internet, pensar i moltes més coses. I ara que?.

No he tingut temps ni de preparar la columneta com pertoca. Total, que aprofitant que ara tots els programes estan fent resums del 2009 i com que no posen anuncis ni la primera ni a la segon, no he pogut més que fer un resum…

Ja portem 25 columnetes, que prompte es diu, però ja son 6 mesos aguantant-me. Des del juliol quan vaig fer de reporter a la mostra del llibret de Gandia i entre altres vaig conèixer a Gran amic Bolufer.

Però, ja fa temps que em suporteu,

ja fa temps que em permitiu,

opinar sense tallar,

parlar i a voltes escoltar,

ja fa temps.

I en tot este temps hem gastat termes com ara, stayorganitation, fallermajorització o el Pla F. També hem parlat de tècniques cinematrogàfiques, dels minuts de glòria de les falles convidades, dels furs fallers, de l’excés de tones i, fins i tot l’hem dedicat una columneta a una vice que se’n va anar titolada “hui em baixe d’este tren”.

Segurament com es tracta d’una opinió, a alguns l’haurà molestat, altres s’hauran canviat d’emissora, altres s’ho hauran passat bé i d’altres m’han aplaudit. Hem parlat, bé o malt però molt, de Junta Central, que és parlar de la nostra organització i a voltes de la nostra des-organització.

Hem parlat de monuments, de classificació i de Falleres Majors.

Hem parlat de protocol, de tradicions i de secretaria virtual,

com no parlar de concursos, de diners o de cultura sense igual,

d’apropòsit, d’art, de llibrets, de premis o simplement de flor.

Ara que Zapatero s’ha empenyat en llevar els anuncis, sempre ens quedarà el Canal 9, encara que llevat de l’alqueria blanca jo confesse que no la veig molt, però si no hi ha intermedi com anem de fer els quefers de casa?

Ah, per cert i parlant del 2010, ja m’he enterat que finalment Salvador Bolufer no serà mantenidor de la Fallera Major. Clar, com anava a lluitar en tot un rector d’Universitat? Un altre any serà…

Un faller que parla, opina i no té la veu massa fina.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: