Veu fina i fallera

la columna setmanal d'un faller que parla, opina i no te la veu massa fina.

Carpe diem

Esta setmana finalitza el termini per presentar els documents que classificaran els monuments que plantarem el proper març i els agremiats caldrà que el presenten als seus respectius gremis i els que no, a Junta. Junt al contracte entre l’artista i la comissió, on es reflexa la quantitat acordada pel monument, també s’ha d’adjuntar l’esbós i la crítica (que alguns ho solucionen en quatre línies)
De la mateixa manera que es celebren festivals d’art per tota la Comunitat Valenciana, música, teatre, etc i com un servidor pensa, que els monuments, també son obres d’art podem fer la comparativa… i resulta que la classificació dels monuments és l’única de tots els festivals artístics que es fa pel pressupost declarat, o el que es el mateix, per la quantia de l’obra.
De esta manera, els festivals de cinema haurien de fer una categoria on només participaren les superproduccions i fer altres categories en funció del cost de la pel·lícula. O, per exemple, al festival de la cançó, els artistes que portem més coreografia no podrien competir en solistes que no tinguen diners per pagar-los.
Tindrem que esperar a l’Assemblea del 30 de setembre per saber com quedarà la classificació, perquè este serà un exercici fotut… Penseu que les comissions a la fi declararan el que pertoca per cobrar més subvenció?
Així crec que allò que es presente esta setmana no serà paregut a altres anys, pot ser, tindrem sorpreses i algú, sense voler, plantarà a 1era B.
Vull acomiadar-e en unes paraules sàvies, carpe diem, que vol dir que aprofiteu el dia, ja que malauradament en tot això dels diners, no hem parlat de la crítica dels monuments, que també és art.

un faller que parla, opina i no té la veu massa fina.

Anuncis

No comments yet»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: